Wednesday 25 January 2017

Lounas salaattibuffet helsinki

Salaattipöytä ja päivän keitto alkuruokana. Päivän keitto ja salaattibuffetin antimet, lisänä loisteen. Erinomaista ruokaa Kalliossa” 10. Parmesanilla kuorrutettua kanaa tomaattikastikkeessa (L, G).


Sitruunalla maustettua riisiä (L, G). Suussa sulavat lounaat, salaattibaarit, lounaskeitot ja lounasbufee. Tervetuloa lounaalle Lauttasaareen!


Kevyempään nälkään voit valita keiton ja salaattibuffetin. Lisäksi leipäpöytä, kahvia ja teetä. Mutta jos haluat upean salaatin lounaaksi , reitti kannattaa opetella. Nauti lounaaksi Arnoldsin ruokaisa Bagel tai rapsakka Toast. Lämminruoka- ja salaattibuffet.


Lounas klo 11:- 14:00). Katso seuraavan viikon lounaat. Monipuolinen Sushi pöytä. Runsas salaattibuffet , tuoretta leipää. Perunamuusia, lohkoperunoita, riisiä.


Pihvejä possun ulkofileestä L,G. Tiedekahvilan lounas Tieteiden talossa. Tutustu myös toimipaikkojemme Oiva-raportteihin. Panchon normaalit burgerit 50. Päivittäin vaihtuva monipuolinen salaattibuffet.


Kaikkia kahvilan tuotteita voi ostaa mukaan, myös lounasta. Keitto ja salaattibuffet. Buffet lounas 150€, klo 10. PÖYTÄVARAUKSIA EMME OTA LOUNASAJALLE! Lämpimästi tervetuloa mm.


Henkilökohtaista palvelua ja. Tiesithän, että tarjoilemme myös maukasta lounasta aina arkisin Espoossa? Helsinki Malmi lentoasema 2krs. Ravintolasta saa lounasta tiistaista perjantaihin.


Vaihtuva salaattibuffet ja keitto, sis. Kukkakaali-aurajuustokeitto(G,L). Kanaisat annokset ovat Los Pollosin juttu.


Myös hiljattain uudistuneella lounaalla , . Pizza Hutin ja maailmankuulun panpizzamme tarina . Kahvila on siisti ja miellyttävä sekä henkilökunta täysi kymppi. Olin tyttäreni kanssa kahvilla ja .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Популярные сообщения