Tuesday 3 November 2015

Lounas pori

Porin parhaat lounaspaikat ja heidän tarjonnan, helposti. Herkullista nepalilaista” 15. Porin Torerossa - espanjalainen ruokatori! Tarjoilemme rehellistä ja maistuvaa lounasruokaa runsaasta . Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja suurin osa gluteenittomia. Lounaat sisältävät runsaan . Kahvila ROLLissa on päivittäin vaihtuva, edullinen lounaslista.


Lounas pori

Lisäksi ROLL on myös pitopalvelu! TERVETULOA HellaHuone Käyttöauto avoinna arkisin kello 9-15. Päre tarjoaa arkisin ma-pe aamiaista klo 7. K-Citymarket Pori Puuvilla. Kaalikääryle G, L Broileriwokki L. Uuniperuna-annos alkaen.


Haluamme mahdollistaa sinulle maistuvan lounashetken, johon pyrimme. Tarjoamme keskiviikosta perjantaihin maistuvaa ja kodikasta lounasruokaa, jonka nautit mukavasti paikan päällä tai otat mukaasi. Jauhelihapihvejä ja haudutettua sipulia (A, G, L, M). Ilmoitathan yli henkilön ryhmästä etukäteen.


Muotitavaratalo Ratsula, 3. Poriin avatun Kauppakeskus Puuvillan toisessa kerroksessa. Viikon lounaslista : MAANANTAI 12. Kinkku-pekonivuoka G,L Ti 13. Kana kasvispata G,L Ke 14. Ravintola Andalucia tarjoaa asiakkailleen arkipäivisin laadukkaan ja vaihtuvan lounaan (alkuruoka, pääruoka, kahvi).


Hyvää ruokaa, hyvällä otteella. Tule tutustumaan lounaslistaamme! Nauti paikan päällä tai nappaa mukaan - Ravintola Skene. Caffè Locale sijaitsee Porin sydämessä, Yrjönkadun ja Itäpuiston kulmassa.


Lounas pori

Kahvilaan voi piipahtaa aamiaiselle, lounaalle, iltapäiväkahville tai viinilasilliselle. MAUSTEINEN HÄRÄNLIHASTROGANOFF (L,G) 1€. PAISTETTUA KANAA (L,G) 1€.


Quandoon kanssa etsimäsi tyyppisen paikan löytäminen on nopeaa ja helppoa. Kaipasitpa maittavaa aamiaista, kevyttä . Illallisravintola tapahtumien mukaan. Tilausravintola sopimuksen mukaan. Kuparin Helmen monipuolinen lounas tarjolla arkisin 9. Salaattibaari :Fetajuusto (G,L) Porsaanpaisti (G,L) . Tarjolla joka arkipäivä kello 11:– 14:00. Valmistamme lounaat tilauksesta ryhmällesi.


Sunnuntailounas: Sunnuntaisin tarjoillaan monipuolinen ja . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Koska makuja on monia tarjoamme useita vaihtoehtoja, niin pannukakkuja kuin munakkaitakin! Tervetuloa herkuttelemaan!


Keittiö suljetaan min ennen . Rakastetut klassikkoannokset ja keittiömme uudet herkut tekevät illastasi unohtumattoman.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Популярные сообщения