Monday 27 July 2015

Factory kamppi pöytävaraus

Pöytävaraukset illalliselle ja lauantain brunssille. Tunnelmallinen á la carte ravintola Kampin metroaseman vieressä. Runsas Bistrobrunssi 100€ sis. Otamme pöytävarauksia vastaan illalliselle ja . Otamme vastaan pöytävarauksia illalliselle ja sunnuntaibrunssille. Ole nopea, viime vuonna brunssi myytiin loppuun!


Brunssimenu äitienpäivänä su 12. Factory Kampin illoissa maistellaan nyt herkkuja uudistuneelta Bistro-listalta. Vappupäivän brunssikattauksella vielä paikkoja vapaana! Kattaukset vappupäivänä 1. Kauppakeskus Kamppi on kaupunkikulttuurin keskuspaikka.


Kamppi toimii kaupunkilaisten kohtaamispaikkana erinomaisten. Haussa pizzapaikka kaupungissa Kamppi, Helsinki? Ravintola Factory Aleksi. Pizzeria makumaailma on vain pöytävarauksen päässä alueella Helsinki, Kamppi.


Nettisivujen kautta varattaessa pöytävarauksen maksimihenkilömäärä on henkilöä. Yleensä eivät ota vastaan pöytävarauksia lounasaikaan mutta saimme tehtyä varauksen kun saavuimme pahimman ruuhka-ajan jälkeen. Helppo tehdä pöytävaraus netissä. Green Hippo ja pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä.


Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus , tilaus, lahjakortit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Популярные сообщения